Friluftsgudstjeneste og sommerfest

På søndag skal vi have en skøn dag i det fri. Vi begynder med en friluftsgudstjeneste og efter den fortsætter vi en med sommerfest. Alle et velkommen!

Gudstjenesten begynder kl. 10.00 ved Rasmus Kiilerich Breindahl. I løbet af gudstjenester er der børnekirke og juniorkirke som sædvanligt. Man skal selv sørge for at have en stol eller et picnictæppe med til dette.

Efter gudstjenesten holder vi menighedens sommerfest. Vi begynder med at spise sammen og derefter står den på hygge, aktiviteter og så slutter vi med eftermiddagskaffe.

Hvad maden angår, så vil vi tænde op i et par grill, hvor man kan grille sit eget medbragte kød eller grønsager. Vi sørger for at der er pastasalat, drikkevarer og eftermiddagskaffe til alle.

Både gudstjenesten (og børne/juniorkirke) og sommerfesten er udendørs. Der vil være et telt, som kan give noget skygge, men tag de rette forholdsregler.

Ting du skal huske at medbringe:

  • Et picnictæppe eller stole (og borde)
  • Kød til grillen
  • Eget service (bestik, tallerkner, glas, kaffekopper)

Praktisk info:

Arrangementet foregår hos Jens og Ida Friis. Deres adresse er Munkegyden 2, Foldby, 8382 Hinnerup.

Sommerfesten har en egenbetaling på 20 kr. pr. voksen og 15 kr. pr. barn

Parkering foregår ved Foldby kirke / forsamlingshus eller i sidegaderne, men ikke på Munkegyden. Man må gerne køre op til deres gård for at sætte stole/borde/grill/personer af, men parker efterfølgende andetsteds.