Efterårets arrangementer og gudstjeneste

 

Tirsdagscafe
Tirsdagscafé er for alle der har lyst til fælleskab og hygge. Vi åbner dørene i missionshuset fra kl. 9.30-11.30, hvor der vil være kaffe på kanden og brød på bordet. Alle er velkommen – og inviter gerne andre med.

17-19 aften ved William Ehmsen om ”Efterskoleliv og ungdomskultur” d. 12. oktober
Onsdag d. 12 der 17-19 aften i Hinnerup Missionshus. Det er en aften, hvor man spiser sammen og dernæst er der en tale eller forkyndelse. Arrangementet er fra kl. 17.00-19.00.
Denne aften er det efterskoleforstander på Djursland efterskole, William Ehmsen, der kommer og taler om ”Efterskoleliv og ungdomskultur”. Under mødet er der hygge med børnene i et andet lokale. 

Ønsker man at deltage i spisningen skal man tilmelde sig til Janni Frøkjær-Jensen på 24259628 eller janni.b.christensen@gmail.com, senest d. 9. oktober. Maden koster 60 kr. pr. voksen og 25 kr. pr. barn. Dog max 170 kr. for en familie.
Ønsker man ikke at deltage i spisning, er man velkommen til at komme kl. 18, hvor mødet begynder.
Aftenen er arrangeret af Hinnerup Indre Mission.

Medlemsaften – Mandag d. 24. oktober
Den 24. oktober er der medlemsaften. Det er en aften, hvor vi spiser sammen, hygger os og har tid til at vende det du har lyst til at vende. Det er nemlig medlemmernes aften, så derfor må du være med til at bestemme, hvad vi skal lave eller drøfte denne aften. Har du en god idé, så send den til Frede på formand@bykirkenifavrskov.dk eller kom og sig det til ham eller en anden fra menighedsrådet.
Der vil også være et program for børnene.
Medlemsaftenen er fra kl. 17.00-19.30 i Hinnerup Missionshus.
Tilmelding er ikke påkrævet, men giv gerne et praj til Rasmus, på pastor@bykirkenifavrskov.dk hvis du kommer, så vi cirka ved, hvor meget mad vi skal have.

Alpha forløb

Læs mere om Alpha kursus her: www.bykirkenifavrskov.dk/alpha

Bibellørdag

Info kommer snarest