Bykirken i Favrskov

  • Alle er velkommen til gudstjenesterne.
  • Du møder andre på tværs af alder, køn og med vidt forskellige livshistorier.
  • Du oplever forskellige gudstjenester med musik, sang og refleksioner i et nutidigt sprog på klassisk kristent grundlag.
  • Dine børn kan være med til børne- eller junior-kirke under gudstjenesterne.
Bykirken i Favrskov holder gudstjeneste (oftes) kl. 10.30 i Grundfør Kirke - en gudstjeneste for både børn og voksne!
Bykirken i Favrskov holder gudstjeneste (oftes) kl. 10.00 på Storegade 10 i Hinnerup – en gudstjeneste for både børn og voksne! Download som PDF!

Bykirken i Favrskov byder dig velkommen til gudstjeneste uanset hvem du er!

Vi tror på, at Gud vil hvert eneste menneske det bedste – og det bedste er at følges med ham gennem både gode og hårde dage i livet – og det er der mulighed for til gudstjeneste.
Vi tror også på, at Gud har skabt os mennesker med behov for relationer til andre ligesindede, og vores håb er, at vi gennem fællesskabet omkring gudtjenesterne kan bygge relationer sammen.

Bykirken i Favrskov er en valgmenighed i Favrskov Kommune, som har samme grundlag som folkekirken. Du kan være medlem af menigheden, men det er ikke nødvendigt for at deltage i gudstjenesterne.

Så velkommen til – velkommen som du er!

Bykirken i Favrskov er tænkt som en valgmenighed for hele kommunen. Samtidigt viser logoet, at det er vidt forskellige mennesker, som kommer i menigheden.
Bykirken i Favrskov er valgmenighed for hele kommunen. Samtidigt symboliserer logoet, at det er vidt forskellige mennesker, der kommer i menigheden – derfor er der plads til alle.