Påskens gudstjenester

Fredag d. 29. marts kl. 10.00 fejrer vi langfredagsgudstjeneste. Det bliver en kort gudstjeneste, hvor der ikke er nadver. Til børnene er der tegninger de kan farvelægge. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.

Søndag d. 31. marts kl. 10.00 fejrer vi påskedagsgudstjeneste. Der er dåb ved denne gudstjeneste. Til børnene er der tegninger de kan farvelægge. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.

Ved begge gudstjenester er Rasmus Kiilerich Breindahl præst.

Gudstjeneste d. 10.03.2024

På søndag fejrer vi gudstjeneste med temaet: “Livets brød”. Rasmus Breindahl der er præst og prædiker.

I løbet af gudstjenesten er der børne- og juniorkirke. Under nadveren er der mulighed for at gå til forbøn.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.

7. marts: Generalforsamling

Foregår kl. 10.00-14.00. på Rønbækskolen i Hinnerup. Mens de voksne har generalforsamling, vil der være program for børn og juniorer. Undervejs vil vi nyde en god frokost sammen.
Kræver tilmelding via dette link: https://forms.gle/2PbDQyQ23tkY8U167

27. marts: Påskemåltid

Vi nærmer os påsken og det markerer vi ved at fejre et påskemåltid, hvor vi på én gang smager på det jødiske påskemåltid og skærtorsdagsaften.
Programmet er, at man spiser middag sammen, og undervejs vil vi læse teksten og synge lovsange, som man gjorde, da Jesus selv indstiftede nadveren skærtorsdag. Der vil også være børneaktiviteter.
Det foregår kl. 17.00-19.30. Prisen for arrangementet er 85 kr. pr voksen og 25 kr. pr barn, men maks. 200 kr. for en familie.

Kræver tilmelding til Rasmus Breindahl på pastor(a)bykirkenifavrskov.dk

Gudstjeneste 3.s. i fasten

På søndag fejrer vi gudstjeneste med temaet: “Er det sandt?!” Nogle illusioner eller løgne er uskyldige, som tryllekunstneren der trækker en kanin op af hatten. Andre løgne er decideret farlige og ødelæggende og skal afsløres. Der er store kræfter på spil, når det handler om sandhed og løgn. Jesus tilbyder os sandheden om livet, os selv og Gud, men ønsker vi at lytte og handle, selv når sandheden er hård at høre? Rasmus Kiilerich Breindahl prædiker over dette tema og er præst ved denne gudstjeneste.

Denne søndag skal vi også fejre dåb. Under gudstjenesten er der børnekirke og juniorkirke og efter gudstjenesten er der kirkekaffe.