Næste gudstjeneste hos os er søndag d. 04. februar ved Rasmus Kiilerich Breindahl.

Vi har alle brug for fællesskaber, hvor vi kan dele liv, tanker og tro sammen. En smågruppe er et oplagt sted at gøre dette. Man mødes med en lille flok mennesker, og så kan man spise sammen, gå en tur, bede samme, læse i bibelen eller noget helt femte. Det vigtigste er at man mødes i et nært fællesskab, hvor fællesskabet med Gud og hinanden står i centrum.

Du kan læse mere op smågrupper på kirkens hjemmeside: https://www.bykirkenifavrskov.dk/smaagrupper-vi-vil-vandre-sammen-i-troen

Vil du vide mere, eller vil du gerne med i en smågruppe, så skriv til vores pastor, Rasmus, på pastor(a)bykirkenifavrskov.dk.

Gudstjeneste med kirkefrokost

På søndag kl. 10.00 fejrer vi gudstjeneste med efterfølgende kirkefrokost. Overskriver er “Såtid”, hvilket det på ingen måde er lige nu, men Jesus taler om, at hvis livet skal spire, så må kornet lægges i jorden og dø. Hvad det har med dig og mig at gøre, det kan du finde ud af på søndag, når Rasmus Kiilerich Breindahl prædiker over dette.

Under gudstjenesten er der børnekirke (fra 2år – 1. klasse) og juniorkirke (fra 2. klasse og opefter).

Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Det forgår ved at alle tager noget mad med, som sættes på en fælles ta-selv-bord. Maden kan afleveres før gudstjenesten i køkkenet og kan blive varmet før det skal spises.

Gudstjeneste d. 14/01

“Er du større end brønden her, som giver liv til en hel landsby?” Sådan spørger en kvinde Jesus, da Jesus tilbyder hende levende vand. Har Jesus noget at tilbyde som er mere livgivende end vand? Ja, vand til evigt liv.

Velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 10.00 hvor Rasmus Kiilerich Breindahl er præst og prædiker over teamet: “Hvad er din kilde til liv?” Ved gudstjenesten vil der også blive fejret dåb.

Under gudstjenesten er den børnekirke for de 2 årige -1. klasse og juniorkirke for børn i 2. klasse og opefter.

Efter gudstjenesten servere vi en kop kaffe, saftevand og en småkage. Så bliv hængende og få en god snak.

Velkommen til Alliance bedeugen 2024

Fra d. 7.-13. januar mødes kristne over hele verden og beder i det der hedder Evangelisk Alliances bedeuge.
I Hinnerup begynder vi bedeugen med en gudstjeneste d. 7.jan kl. 10.00.
Derudover mødes vi mandag, onsdag og torsdag på Storegade 10 kl. 19.30 – ca. 20.30. Om onsdagen er der også en kop kaffe efterfølgende.
Hvert år er der et tema for bedeugen og små oplæg, som vil blive brugt ved disse samlinger. Du folderen med disse oplæg her: https://www.evangeliskalliance.dk/wp-content/uploads/2023/10/Bedeuge-2024-web.pdf
Bedeugen arrangeres i samarbejde mellem Bykirken i Favrskov og Hinnerup Indre Mission