Gudstjenste d. 2/7 sammen med Galten valgmenighed

På søndag fejrer vi gudstjeneste med temaet: “Har du set bjælken i mit øje?”. Dette er en fælles gudstjeneste, som vi fejrer sammen med Galten Valgmenighed. Martin Eskesen vil prædike og Rasmus Breindahl er liturg.

Under gudstjenesten vil der være børnekirke og juniorkirke. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og mulighed for en god snak.

Næste gudstjeneste hos os er søndag d. 15. august

Gudstjeneste d. 25. juni

Velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 10.00, hvor Rasmus Breindahl vil lede gudstjenesten og prædike over teamet: Den omvendte verden.

Under gudstjeneste vil der være børnekirke og juniorkirke.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og mulighed for en god snak.

Sidste gudstjeneste før vi går på sommerferie er d. 2. juli.

11/06 Friluftsgudstjeneste og sommerfest

På søndag skal vi have en skøn dag i det fri. Først vil vi afholde en friluftsgudstjeneste kl. 10.00. Når den er færdig, så vil vi tage hul på årets sommerfest.

Gudstjenesten begynder kl. 10.00. Der vil være børnekirke og juniorkirke også. Man skal selv sørge for at have en stol eller et picnictæppe med til dette.

Efter gudstjeneste vil vi tage hul på sommerfesten. Vi begynder med at spise sammen og derefter står den på hygge, aktiviteter og så slutter vi med eftermiddagskaffe.

Hvad maden angår, så vil vi tænde op i et par grill, hvor man kan grille sit eget medbragte kød eller grønsager. Så har vi sørget for at der er nogle salater, drikkevarer og eftermiddagskaffe.

Både gudstjenesten og sommerfesten er udendørs. Der vil være et telt, som kan give noget skygge, men tag de rette forholdsregler. Alt tyder på en varm og solrig søndag. Børnekirken og juniorkirken kommer også til at foregå ude i det fri.

Ting du skal huske:

Derfor husk at medbringe:

  • Kød til grillen
  • Eget service (bestik, tallerkner, glas, kaffekopper)
  • Et picnictæppe eller stole og borde

Praktisk info:

Arrangementet foregår hos Jens og Ida Friis. Deres adresse er Munkegyden 2, Foldby.

Parkering foregår ved Foldby kirke / forsamlingshus. Man må gerne køre op til deres gård for at sætte stole/borde/grill af, men parker efterfølgende ved kirken.

Gudstjeneste og fællesspisning på søndag

På søndag afholder vi (børne)gudstjeneste med søndagsskole for voksne. Det betyder, at vi fejre lidt at gudstjenesten sammen, men det meste af tiden, er børnene inde til gudstjeneste og de voksne skal gå ud til undervisning. Som underviser kommer Landssekretær for foreningen KNUS, Peter Nissen, og underviser over teamet “Køn og seksualitet”.

Peter vil undervise de voksne under gudstjenesten og så holde et lille seminar efter fællesspisningen, med god plads til snak og spørgsmål.

Du kan læse mere om KNUS her: https://knus-netvaerk.dk/

Fællespisning

Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Denne søndag vil der blive serveret mad, så man skal ikke gøre andet end at komme. Lettere bliver det ikke.

Vi ses på søndag til en spændende dag.