Gudstjeneste palmesøndag – 2/4

På søndag fejrer vi gudstjeneste sammen kl. 10.00. Det er Rasmus Breindahl der prædiker. Under gudstjenesten er der børnekirke.

FÆLLESSPISNING
Efter gudstjeneste er der fællesspisning i form af et sammenskudsgilde, hvor man tager mad med, som stilles på en fælles buffet. Tag så meget mad med, som du selv og dem du følges med kan spise.
Maden kan afleveres i køkkenet før gudstjenesten, hvor det kan komme på køl. Efter gudstjenesten kan maden blive opvarmet, hvis der er brug for det.

Gudstjeneste d. 19/03

Alle kender til at få stillet deres sult af et lækkert stykke brød – en gave fra ovnen. Men hvordan får vi stillet vores åndelige og eksistentielle sult? Sulten efter mening i livet? Der skal i ikke kigge i ovnen, men vi skal række hænderne frem og gribe gaverne fra oven. Hvad det betyder, vil Rasmus Breindahl udfolde ved gudstjenesten på søndag.

Gudstjenesten begynder kl. 10.00. Under gudstjenesten er der børnekirke og juniorkirke (fra anden klasse). Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og hygge.

Velkommen til menighedsdag med generalforsamling d. 12/03

Søndag d. 12. marts kl. 10-14 er der menighedsdag i Bykirken i Favrskov. Det er en festlig dag hvor menighedens fællesskab er i centrum.

Dagen vil starte med sammenskudsbrunch kl. 10, hvor alle medbringer en ting til fælles buffetbord. Det kunne være fx være pølser, bacon, tærte, pålæg, ost, marmelade, croissanter eller noget helt andet, du synes er lækkert. Vi sørger for drikkevarer, rugbrød og rundstykker. 

Efter brunch vil der være ryste-sammen-lege for alle aldre. 

Derefter deler vi os op i tre grupper; hhv. de der skal være med til selve generalforsamlingen, juniorer og børn. 

For de voksne er der generalforsamling, hvor alle er velkommen, men det kræver medlemskab af kirken, at kunne stemme..

For børnene og juniorerne vil DFS-konsulent, Jonathan Koefoed Vindum, først holde oplæg og lave aktiviteter for børnene, imens juniorerne hygger sig med brætspilscafé. Derefter vil Jonathan forkynde for juniorerne, mens børnene ser film. Der vil være popcorn og slush ice for alle børn og juniorer.

Dagen afsluttes med kage og kaffe.

Man skal tilmelde sig dagen. Det gør man ved at følge dette link: https://forms.office.com/r/ZJ46DxH14s eller skrive sig på listen i kirken. SU d. 7/03.

Vi håber at se jer alle til en festlig og god dag. 

Gudstjeneste med morgenkaffe

På søndag fejrer vi gudstjeneste sammen under temaet “Det kræver tro at tro på Gud”. Under gudstjenesten er der børnekirke (fra 1 år til og med første klasse) og juniorkirke (fra anden klasse). 

Rasmus Breindahl er præst ved gudstjenesten.

MORGENKAFFE FØR GUDSTJENESTEN
Denne søndag er der morgenkaffe kl. 9.00. Det er en oplagt mulighed for at få snakket godt sammen før gudstjenesten over et rundstykke og en kop kaffe. Der er en lille egenbetaling.