Fastelavnsgudstjeneste med hygge

Ved en normal gudstjeneste går børnene ud til børnekirke, men ved denne gudstjeneste er det de voksne, som går ud, og børnene som bliver inde ved til (børne)gudstjenesten. De voksne går til søndagsskole for voksne, hvor der vil være undervisning ved Per Weber.

Efter gudstjenesten vil der være tøndeslagning og fastelavsboller, så kom gerne udklædt.

Alle er velkommen!

Gudstjeneste den 13. februar

Vi kan godt tænke, at for at passe på noget, så skal det gemmes væk. Det er sandt i nogle tilfælde, men ikke alle. En cykel ruster til, hvis den står stille, og en bils batteri aflades, hvis ikke den bliver kørt i. Det samme gør sig gældende med troen. Gemmes den væk, så ruster den, ja går måske helt til, men sættes den i spil, så vokser og blomstrer den i en. 

Velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 10.30, hvor Rasmus Kiilerich Breindahl er præst og vil prædike over temaet “Sæt troen i spil.” 

For børnene er der børnekirke og efter gudstjenesten er der kirkekaffe for alle.

Der er ingen corona restriker for kirker længere, men vi skal selvfølelig stadig tænke os om og udvise sund fornuft. Derfor opfordre vi til at man  spritter hænder af, holder afstand til hinanden og bliver hjemme, hvis man har symptomer. 

Gudstjeneste den 6. februar

På søndag afholder vi gudstjeneste kl. 10.30. Under gudstjenesten er der børnekirke og efter gudstjenesten er der kirkekaffe, og mulighed for at få en god snak.

Der er ingen corona restriktioner længere, men vi opfordrer stadig til at spritte hænder ofte, holde afstand og blive hjemme hvis du har symptomer.