Juleaftensgudstjeneste – online og fysisk

Ved gudstjenesten d. 24. december er det muligt at deltage ved gudstjenesten enten fysisk eller online.

Livestreamet på facebook

Gudstjenesten vil blive livestreamet på kirkens Facebook side https://www.facebook.com/bykirkenifavrskov. Man kan først finde videoen på siden omkring kl. 10.25 – og så begynder gudstjenesten kl. 10.30. Gudstjenesten bliver liggende på Facebook siden, så den kan også ses senere på dagen.

Det bliver formentlig ikke muligt at se sangteksterne, så hav Salmebogen (fysisk eller online) og Fællessang 4 liggende klar.

Til børnene kan man hente denne tegning, som de kan tegne på under gudstjenesten: https://www.bykirkenifavrskov.dk/wp-content/uploads/2021/12/Boernetegning-juleaften-fra-DFS.pdf

Stadig pladser til gudstjenesten

Se forrige opslag for flere informationer om den fysiske gudstjeneste kl. 10.30. Det vigtigste er dog, at man skal huske at booke en billet. Det kan gøres her: https://place2book.com/da/sw2/sales/j6wna0ka4h

God jul!

Gudstjeneste juleaften – husk at booke en plads

Velkommen til gudstjeneste juleaften d. 24. dec. kl. 10.30. Det er en gudstjeneste for hele familien.
Grundet de seneste udmeldinger om corona har vi indført, at man skal booke en plads ved gudstjenesten.

For at booke en plads til gudstjenesten skal du følge dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/j6wna0ka4h

Der vil være kirkekaffe efter gudstjenesten, så de der har lyst kan blive hængende lidt og ønske hinanden glædelig jul. Den praktiske udførsel af dette vil blive meddelt efter gudstjenesten.

Coronarestriktioner:

Når man bevæger sig rundt i kirken, skal alle over 12 år være iført mundbind eller visir.
Bliv hjemme hvis du har symptomer, hold god afstand, sprit eller vask hænder ofte.
Husk at booke en plads.

Vores næste, og årets sidste gudstjeneste hos os, er juleaftens dag, d. 24.dec., kl. 10.30. Det bliver en gudstjeneste for hele familien. Vores pastor, Rasmus Kiilerich Breindahl, vil lede gudstjenesten.
Efter gudstjenesten vil der være kirkekaffe og god mulighed for at ønske hinanden glædelig jul.

Indtil videre er der ingen restriktioner for gudstjenester, når vi holder os under 100 personer. Skulle der komme restriktioner, så vil de blive lagt op her og på kirkens Facebook side

Gudstjeneste 3. søndag i advent

På søndag afholder vi gudstjeneste kl. 10.30. Det er 3. søndag i advent, men da det er sidste gudstjeneste hos os før jul, vil vi også give lidt plads til julen i musikken. Under gudstjenesten er der børnekirke for børn i alle aldre. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe. 

Fordi vi ikke er flere end 100 deltagere, skal der ikke vises coronapas. Det er ingen andre restriktioner for kirker pt, men derfor skal vi stadig tænke os om, og gør det trygt for alle at være til gudstjeneste, så husk at spritte hænder af, holde afstand og bliv hjemme, hvis du har symptomer.

Gudstjeneste med fællesspisning og adventshygge 2. søndag i advent

Det pludselig at skulle vente på noget eller nogen gør noget ved en. Måske glædes man endnu mere, måske bliver man urolig, måske bliver man ligeglad. Vi kan reagere meget forskelligt, men adventstiden er en påmindelse om, at vi må holde os klar og våge, for vi kender hverken dagen eller timen, når Jesus kommer igen. 
På søndag er der gudstjeneste kl. 10.30 med børnekirke og kirkekaffe. Efter gudstjenesten er alle inviteret med til fællesspisning, hvor man kan købe sig en omgang pitabrød. 
Når der er tygget af munden er der mulighed for en god omgang adventshygge. Der vil være juleklip, julebagning, brætspil, leg i børnerummet og bare hygge henover en kop kaffe og en æbleskive.

Når vi ikke er flere end 100 deltagere, skal der ikke vises coronapas. Det er ingen andre restriktioner for kirker pt, men derfor skal vi stadig tænke os om, og gør det trygt for alle at være til gudstjeneste, så husk at spritte hænder af, holde afstand og bliv hjemme, hvis du har symptomer.