Gudstjeneste den 31. oktober

At tilgive er ikke altid let og alligevel kan det lyde på Jesus som om, at det er det vi skal – og vi skal blive ved med at gøre det, men kan det passe? Og hvis det er tilfældet, hvordan gør man så det?

Velkommen til gudstjeneste på søndag, hvor tilgivelse er det helt store tema, som Rasmus Breindahl vil prædike over.
Under gudstjenesten er der børnekirke og efter gudstjenesten er der kirkekaffe.

Efterårsferie og præst på ferie

Vores præst Rasmus holder ferie til og med d. 29. oktober. Det betyder, at hvis du har brug for at kontakte en præst i uge 42, så kan du kontakte sognepræst Flemming Baatz Kristensen, som har stillet sig til rådighed for vores menighed. Han telefonnummer er 21 86 35 80 og hans mail er fbk(a)km.dk
I uge 43 kan du kontakte Frede Ruby Østergård, som er ulønnet hjælpepræst og menighedsrådsformand. Hans telefonnummer er 29 72 59 94 og hans mail er formand(a)bykirkenifavrskov.dk
Gør endelig brug af dem.

Gudstjeneste den 17. oktober

Jesus inviterer til bryllupsfest og alle og enhver er velkommen, men en bliver smidt ud fordi han ikke kom i festtøj. Det er en barsk fortælling, men vigtig, for det rummer en advarsel til os. Derfor: “Husk festtøjet”.
På søndag fejrer vi gudstjeneste kl. 10.30. Under gudstjenesten vil der være børnekirke og efter vil der være kirkekaffe.