Ingen restriktioner på søndag!

Endelig kan vi samles igen på normal vis, for restriktionerne for kirker er ophævet. Det er så fantastisk! Det betyder, at på søndag er stolerækkerne tilbage i deres vanlige opstilling og nadveren bliver som tidligere.

Gudstjenesten er kl 10.30. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og mulighed for at få en god snak.

Børnekirken får mere plads
Vi er i menigheden velsignet ved at der kommer mange børn til gudstjenesterne. Derfor vil vi på søndag  afprøve, at  børnekirken afholdes i den lille sal og gudstjeneste i den store sal. Det vil sige, at når der er børnekirke, så skal der lige rykkes lidt rundt i rummet og trækkes en skillevæg for. På den måde for børnekirken meget bedre plads.

Selvom restriktionerne er væk, er coronaen stadig ikke helt væk i vores samfund, så las os fortsat passe på hinanden ved at holde lidt ekstra afstand, spritte hænder af og blive hjemme, hvis man har symptomer .

Ny sang på søndag

Som noget nyt har vi indført kvartalets sang eller salme. Det vil være en sang eller salme, som vi ikke har brugt før ved gudstjenesten, og som vi vil synge flere gange her i efteråret. Det gør vi, for at vi som menighed, kan lære nogle nye sange eller salmer at kende, men uden at det bliver hver søndag, der skal læres noget nyt. Dette kvartals sang hedder: ”Ære Være Du, Guds Lam”. Den er skrevet af David Skarsholm og kan høres herover. Vi synger den første gang ved gudstjenesten på søndag.

Har du forslag til fremtidige sange eller salmer, som vi skal lære, så skriv endelig dit forslag til Rasmus på pastor(a)bykirkenifavrskov.dk.

Så er der gudstjeneste igen

På søndag skal vi – endelig – have gudstjeneste igen. Og for at begynde godt, så er der før gudstjenesten morgenkaffe med brød, hvor alle er velkommen.
kl. 9.30-10.15 er der morgenkaffe med brød.
kl. 10.30 er der gudstjeneste og under gudstjenesten er der børnekirke
Gudstjenesten er ved vores præst, Rasmus Kiilerich Breindahl, og han vil prædike over temaet Grib chancen.

Coronarestriktionerne gælder stadig i kirken, så vi skal huske at holde afstand, spritte af og blive hjemme, hvis du har symptomer.