Påskens program i kirken

Palmesøndag

Kl. 10.30 Gudstjeneste (streames også på YouTube). For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/io2qzp8xyo

Kl. 11.30 Skriftemåls- og nadvergudstjeneste. For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/mxcmegw0ip

Skærtorsdag

Kl. 16.30 – 17.15 Online skærtorsdagsfejring på Zoom

Aase og Per Weber vil lede os ind i påsken med en optakt til påskemåltidet, hvor påskefadet med forskellige ingredienser vil blive brugt. SU senest tirsdag d. 30. marts.
For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/4exdthtosi

Langfredag

Kl. 10.00 Langfredagsvandring – ”Via dolorosa” for børn og voksne

Vi mødes foran kulturhuset/biblioteket i Hinnerup, hvorfra vi vil tage en kort gåtur med bøn og bibelfortællinger undervejs.
For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/4dtsopp6f5

Kl. 11.00 Langfredagsvandring – ”Via dolorosa”

Vi mødes foran kulturhuset/biblioteket i Hinnerup, hvorfor vi vil tage en gåtur, hvor der vil være bøn og bibellæsninger og undervejs.
For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/4bhk3lrlow

Påskedag

Kl. 10.30 Gudstjeneste (streames også på YouTube)
For tilmelding følg dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/f36q3u6w52


(kl. 11.30 Ekstra gudstjeneste, hvis den første bliver fuldt booket)

Palmesøndag – Giv glæden plads

Kl. 10.30-11.00 er vores normale gudstjeneste (uden børnekirke og nadver), som også bliver live-streamet på YouTube. Tryk her for tilmelding:
https://place2book.com/da/sw2/sales/io2qzp8xyo

Kl. 11.30-12.00 afholder vi en skriftemåls- og nadvergudstjeneste. Denne bliver ikke streamet. Tryk her for tilmelding:
https://place2book.com/da/sw2/sales/mxcmegw0ip

Du er velkommen til at deltage i den ene eller begge, men husk at tilmelde dig. Mellem de to gudstjenester vil der blive luftet ud og gjort rent. Det betyder, at selvom du deltager ved begge gudstjenester, så skal du forlade kirken mellem de to gudstjenester.

Ved gudstjenesten 10.30 er der børnenes 5 minutter, og så kan man printe denne tegning ud til børnene: https://www.bykirkenifavrskov.dk/wp-content/uploads/2021/03/T570_bibeltegning_B.pdf

Husk et mundbind, at spritte hænder, holde to meters afstand og bliv hjemme, hvis du har symptomer. Så er det trygt for alle.

Midfaste søndag

På søndag er der virkelig mulighed for at bruge tid med din menighed.

Kl. 10.30 har vi en normal gudstjeneste, som også streames på kirkens YouTube side. Teamet for gudstjenesten er: “Masser af mad”. Tilmeld dig her: https://place2book.com/da/sw2/sales/l3zc3dn23r

Kl. 11.30 har vi skriftemåls- og nadvergudstjeneste. Tilmeld dig her: https://place2book.com/da/sw2/sales/g2soai1rrs

Kl. 12.30 har vi online juniorkirke. Dvs at et par ledere står klar til at holde juniorkirke for og med juniorerne. Det foregår via programmet Zoom. Skriv til pastor@bykirkenifavrskov.dk for at tilmelde dit barn.

Kl. 19.30 afholder vi generalforsamling. Alle medlemmer vil modtage en mail om dette og om hvordan man deltager.

Ved gudstjenesten 10.30 er der børnenes 5 minutter, og så kan man printe denne tegning ud til børnene: https://www.bykirkenifavrskov.dk/wp-content/uploads/2021/03/T568_bibeltegning-bespisningsunderet.pdf

Ved fysisk deltagelse så husk et mundbind, at afspritte hænder, holde to meters afstand. Bliv hjemme, hvis du har symptomer. Så er det trygt for alle.

3. søndag i fasten – gudstjenester

Det onde møder vi hver dag; i os selv, i vores omgivelser eller i tv’et. Der er onde magter, som er større end os. Noget vi mennesker ikke kan komme til livs. Og når vi konfronteres med den ondskab, så kan vi komme i tvivl: Kan Gud virkelig klare det onde? Men bare rolig, for “stor er vel Guds fjende, men større er dog Gud!”

Kl. 10.30-11.00 er vores normale gudstjeneste (uden børnekirke og nadver), som også bliver live-streamet på YouTube.

Kl. 11.30-12.00 afholder vi en skriftemåls- og nadvergudstjeneste. Denne bliver ikke streamet.

Du er velkommen til at deltage i den ene eller begge, men husk at tilmelde dig. Mellem de to gudstjenester vil der blive luftet ud og gjort rent. Det betyder, at selvom du deltager ved begge gudstjenester, så skal du forlade kirken mellem de to gudstjenester.

Ved gudstjenesten 10.30 er der børnenes 5 minutter, og så kan man printe denne tegning ud til børnene: https://www.bykirkenifavrskov.dk/wp-content/uploads/2021/03/T567_bibeltegning-den-onde-ånd.pdf

Tilmelding til:

Husk et mundbind, at spritte hænder, holde to meters afstand og bliv hjemme, hvis du har symptomer. Så er det trygt for alle.