Hvem stoler du på?

På søndag d. 2. april hører vi om at Maria får en stor men måske også noget overvældende nyhed: Du skal være mor til Guds Søn. Maria reagere ved at lade sig bruge, som Gud vil.

Men hvordan ser det mon ud for os? Stoler du på Gud? Tør du sige som Maria: ”Lad det ske mig efter dit ord”?

På søndag har vi gudstjeneste i Grundfør Kirke kl. 10.30 og der er børnekirke!

Salige er de, som hører Guds ord og bevarer det

Det er ikke blevet så ualmindeligt at tale om dæmoner i Danmark. Man taler f.eks om de indre dæmoner og i computerspillene myldrer det med dem. Først når vi åbner Bibelen forstår vi imidlertid alvoren bag dæmonernes magt, for vi ser at det er Satan selv der står bag. Den verden tør vi sammen kigge ind i ved en gudstjeneste, hvor vi forsager Djævelen og klynger os til Jesus, som er stærkere.

På søndag prædiker vores åndelige vejleder, Holger Haldrup, ved gudstjenesten i Grundfør kirke kl. 10.30. Der er børnekirke. Og efterfølgende har vi vores årlige generalforsamling i Hinnerup Sognegård. Vel mødt!

Fristelsen

På søndag d. 5. marts 2017 har vi første søndag i fastetiden – Jesus går ud i ørkenen for at faste og der bliver han fristet af Satan. Men han afviser ham og det gør han med Guds eget ord. Faster du? Hvad gør du, når du bliver fristet?

Vi begynder gudstjenesten kl. 10.30 I Grundfør kirke og der er børnekirke.