Tvivl og tro

Om 14 dage er det jul og vi skal fejre at Jesus kommer. Men hvad betyder det for os, at Jesus kommer – dengang, i dag og engang? Det skal dreje sig om tvivl og om tro.
Kom til gudstjeneste på søndag d. 13. december kl. 14.00 i Grundfør kirke og vær med til at forberede os på Herrens komme!
ZakariasLovsang

Julegudstjeneste for alle

Bykirken i Favrskov holder julegudstjeneste den 24. december 2015 kl. 10.30 i Haldum Kirke - en gudstjeneste for både børn og voksne!
Bykirken i Favrskov holder julegudstjeneste den 24. december 2015 kl. 10.30 i Haldum Kirke – en gudstjeneste for både børn og voksne!

Bykirken i Favrskov holder julegudstjeneste den 24. december kl. 10.30 i Haldum Kirke. Det bliver en gudstjeneste med musik og sang i et nutidigt sprog for både børn og voksne.

Kom og vær med – alle er velkommen.

 

PS:
Vi har lavet en flyer for gudstjenesten, og den kan du downloade her – du kan få den i trykt udgave, hvis du har nogen, som du gerne vil invitere med!

Olie på lampen

På søndag d. 6. december fejre vi 2. søndag i advent. Vi skal have barnedåb, der er børnekirke og vi skal have vores tro til et serviceeftersyn.

Har vi olie på lampen?

Kom og vær med når vi har gudstjeneste kl. 10.30 i Grundfør kirke!

OlieLampe