Præsten

Rasmus Kiilerich Breindahl er valgmenigheds pastor og Frede Ruby Østergård er ulønnet medpastor.

Rasmus kan kontaktes alle dage undtagen mandag på tlf. 2830 3716 eller på email pastor(a)bykirkenifavrskov.dk.

Hver tirsdag kl. 13-15 er man velkommen til at komme forbi og få en snak med Rasmus ellers efter aftale.

Vi har kontor på Storegade 10, 8382 Hinnerup.

I uge 41 og 42 holder Rasmus ferie. Har du brug for informtioner om menighedens liv eller arrangementer, så kan du kontakte vores menighedsrådsformand, Frede Østergård, på formand@bykirkenifavrskov.dk.

Har du brug for en præst, så har vi lavet en aftale med to nabopræster, som står til rådighed.

I uge 41 er det Martin Eskesen, valgmenighedspræst i Galten Valgmenighed. Han kan kontaktes på tlf. 21 86  24 86 og mail martin@gava.dk.

I uge 42 er det Flemming Baatz, sognepræst i Sct. Pauls kirke i Aarhus. Han kan kontaktes på tlf. 21 86 35 80 eller mail: fbk@km.dk.