Nu kan du blive konfirmeret hos os

PRESSEMEDDELELSE

Præst Jakob From Søvndal er klar til at undervise det første hold konfirmander i Bykirken i Favrskov. Efter gudstjenesten den 24. maj holder han informationsmøde ved Grundfør Kirke kl. 12.30-14.00, hvor man kan høre mere om både konfirmationen og Bykirken, der er en valgmenighed indenfor folkekirken.

”Vi indbyder til en snak med de unge og deres forældre om, hvordan vi bedst laver konfirmand-undervisningen i praksis. Der spiller mange hensyn ind – fx til klassekammerater og skole, og det er vi opmærksomme på. Netop ved at satse på at tilpasse vores tilbud til både heldagsskole og de unges fritidsinteresser, regner vi med at kunne skabe spændende timer for konfirmanderne”, siger Jakob From Søvndal. Han glæder sig til opgaven, fordi han nyder at være sammen med teenagere.
De første konfirmander har da også allerede meldt sig, og den første konfirmation i Bykirken i Favrskov finder sted søndag den 15. maj 2016 – det bliver en festlig pinsedag!

FAKTA
Hvis du går i 7. klasse, kan du gå til præst i Bykirken i Favrskov. Alle er velkomne! Du behøver ikke være døbt eller have en bestemt tro for at deltage i undervisningen. Og du behøver ikke være medlem hos os.
For at blive konfirmeret, skal du være døbt. Er du ikke det, kan du blive det i løbet af den tid, du går til konfirmandforberedelse.

Hvad?
Som konfirmand lærer du, hvad kirke og kristendom er for noget, og hvad Bibelen er for en bog.
Den obligatoriske undervisning foregår cirka sådan:
• 12 dobbelte skolelektioner – 6 i efteråret, og 6 i foråret.
• 2 lejre med andre konfirmander.
• 1 ekskursion.

Konfirmandundervisningen er gratis, men der vil være en lille udgift til lejre og ekskursion.
Tilmelding til konfirmationsforberedelse sker ved henvendelse til menighedens præst, Jakob From Søvndal 28 442 467 eller pastor(at)bykirkenifavrskov.dk.

For yderligere informationer: Jakob From Søvndal, 28 442 467, pastor(at)bykirkenifavrskov.dk.

Download: Pressemeddelelse – Bykirken i Favrskov – nu også med konfirmation og billede

Se også under Konfirmation.