Konfirmation

Hvis du går i 7. klasse, kan du gå til præst i Bykirken i Favrskov. Alle er velkomne! Du behøver ikke være døbt eller have en bestemt tro for at deltage i undervisningen. Og du behøver ikke være medlem hos os.

For at blive konfirmeret, skal du være døbt. Er du ikke det, kan du blive det i løbet af den tid, du går til konfirmandforberedelse.

Hvad?
Som konfirmand lærer du, hvad kirke og kristendom er for noget, og hvad Bibelen er for en bog.
Den obligatoriske undervisning foregår cirka sådan:

• 12 dobbelte skolelektioner – 6 i efteråret, og 6 i foråret
  • 2 lejre med andre konfirmander
  • 1 ekskursion

Hvornår?
I 2016 holder vi konfirmation den 15. maj 2016 – pinsedag.
Hvis du er interesseret i at høre nærmere er I meget velkomne til infomøde den 24. maj 2015 kl. 12.30-14.00 – lige efter gudstjenesten.

Konfirmandundervisningen er gratis, men der vil være en lille udgift til lejre og ekskursion.

Tilmelding til konfirmationsforberedelse sker ved henvendelse til menighedens præst, Jakob From Søvndal 28 442 467 eller pastor(at)bykirkenifavrskov.dk.

Download:
Folder om konfirmation i Bykirken i Favrskov – til skærm.
Folder om konfirmation i Bykirken i Favrskov – til print.