Breaking News

Efter 10 måneder uden lønnet præst har vi fundet vores nye præst – Rasmus Kiilerich Breindahl – og det bliver så godt.

Rasmus er ikke ordineret endnu, så vi kan først få ham indsat i tjenesten til januar – men han går snart igang med arbejdet. Vi glæder os til at byde ham og familien velkommen i menigheden.

Vi skrevet en pressemeddelelse, hvor man kan læse mere om Rasmus – nedenfor er indledningen af pressemeddelelsen citeret.

Præst vender hjem

Bykirken i Favrskov har fundet sin nye præst: Rasmus Kiilerich Breindahl, som boede det meste af sin barndom i Søften.

Han har haft sin gang i lokale fritidstilbud, været med i KFUM spejderne i Søften, deltaget i aktiviteterne i Hinnerup Missionshus og blev student fra Favrskov Gymnasium. Nu kommer Rasmus Kiilerich Breindahl tilbage til området, som præst i den nu 6-årige Bykirken i Favrskov, som holder til på Storegade 10 i Hinnerup.

Læs hele pressemeddelelsen her.